Bună seara. Am nevoie de sfatul dvs. profesional, dacă apelați la un psihoterapeut, psihiatru sau psiholog, nu mai știu dacă va ajuta o persoană să condimenteze problema alcoolismului? Și poate scăpa de această dependență? Dacă da, vă rugăm să sfătuiți un bun psihiatru din Chișinău
psihiatru chisinau
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-08-29 13:09:46
Depinde de școala în care se află alcoolismul. Dacă acesta este, de exemplu, alcoolismul cu bere, atunci da, în acest caz un psiholog poate ajuta și dacă acesta este un caz puternic, neglijat, de alcoolism, în care o persoană se îmbată în fiecare zi din nebunie, atunci există doar tratament pentru droguri și numai odată cu aceasta o vizită la un psiholog
Поделиться32021-08-29 13:14:51
Da, din păcate nu mai există prima etapă a alcoolismului, mi-e teamă, așa cum ați spus, un psiholog poate să nu fie suficient. Ce se întâmplă dacă nu? Nu vreau să umplu încă o dată o persoană cu droguri
Поделиться42021-08-29 13:21:15
Adică faptul că o persoană își toarnă otravă în sine sub formă de alcool în fiecare zi nu te deranjează, doar tratamentul cu droguri? Ești serios? Vă sfătuiesc să mergeți la o clinică de tratament medicamentos și, cât mai curând posibil, pacientul va avea șanse mai mari de recuperare. Știu o clinică bună de la Med-Zahid pe care o au cel mai bine psihiatru chisinau Acolo nu este doar un bun psihiatru, dar în general există specialiști de cea mai înaltă clasă. Bunicul meu a fost tratat acolo, chiar și la bătrânețe l-a putut direcționa către adevărata cale. După tratament, bunicul nu numai că a renunțat la băut, ci chiar a încetat să fumeze, a început să se miște mai mult și, în general, a început să acorde mai multă atenție sănătății sale. Deci, dacă doriți să salvați cu adevărat o persoană de alcoolism, asigurați-vă că o contactați.