Форум Медико-психологічного центру БДМУ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Порада

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Привіт, а де ви зазвичай лікуєте зубки?

0

2

Я звертаюся лише у приватну лікарню, ось https://dental-home.te.ua/ мені тут лікують зуби, і дитину до речі я також до них вожу.

0

3

Юлия написал(а):

Привіт, а де ви зазвичай лікуєте зубки?

Лікувати зуби потрібно дійсно у хорошій клініці

0

4

Олена Стоцька написал(а):

Лікувати зуби потрібно дійсно у хорошій клініці

Ви праві на усі сто відсотків! Шукаю зараз таку клініку у себе в Дніпрі.

0

5

Володимир Бутко написал(а):

Ви праві на усі сто відсотків! Шукаю зараз таку клініку у себе в Дніпрі.

Мій брат живе у місті Дніпро, тому я при нагоді запитала його щодо того, де можна якісно зуби полікувати. Він сказав, що однозначно стоматологічна клініка SOCclinic https://socclinik.com/ вас має зацікавити. Вона по місту Дніпро наразі є однією з найкращих і працюють там провідні стоматологи міста. Лікування, імплантація, протезування - зі всіма цими завданнями справляються чудово лікарі та завжди гарантують гарну якість усіх проведених медичних маніпуляцій. Тому, я гадаю, вам варто туди записатись на прийом.

0

6

Дякую! Обов'язково передивлюсь що там, та до чого

0

7

Друзі, знаєте, на що ще потрібно додатково увагу звертати - на те, чи проводить клініка лікування зуба під мікроскопом https://healthydent.ua/uk/uslugy/likuva … ikroskopom . Це реально крута послуга, яка допомагає в першу чергу лікарям проводити лікування максимально якісно та не пропустити жодного міліметра хворого зуба. Я в Києві в клініці Healthy Dent проводжу лікування зубів і в них там є це все сучасне стоматологічне обладнання

0

8

Подскажите где можно проконсультироваться по вопросу имплантации зубов?

0

9

Имплантацией зубов занимается сеть клиник Люми-Дент https://doc.ua/klinika/kiev/lyumi-dent Почитайте реальные отзывы о работе стоматологии, я думаю Вам стоит к ним записаться на консультацию. Моя мама у них делала протезирование и осталась более, чем довольна. Расценки в клинике приемлемые, а опытные специалисты каждому клиенту предлагают наиболее подходящие методы лечения.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz