Всем привет! Хочу развиваться как медик, но сейчас не проводят никакие курсы, конференции. Что вы думаете по этому поводу?
поделитесь мнением
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-04-16 10:18:06
А что тут думать. Развивайтесь самостоятельно, больше читайте.
Поделиться32023-04-16 12:47:40
Нона, вот самостоятельно вообще не получается развиваться, ну во всяком случае у меня. То времени нет почитать что-то, то не могу найти ничего интересного, в общем отмазки всякие) А вот когда записалась на медицинские курсы то тут уже никуда не денешься. А самое класное, что курсы онлайн, не нужно никуда ехать, тратить кучу времени на дорогу.
Поделиться42023-08-31 19:00:18
Я вже декілька місяців шукаю роботу і досі не можу знайти ідеальну вакансію. Іноді здається, що просто не існує такої роботи, яка мені би пасувала. Переглядав низку робочих оголошень на різних сайтах та в газетах, але нічого конкретного не знайшов. Мабуть, недостатньо шукаю? Але де краще всього шукати роботу?
Поделиться52023-08-31 19:01:23
Розумію, тобі важко знайти роботу, але не засмучуйся, ще багато можливостей перед тобою! Я б хотів порадити тобі звернутися до сайту продуктова іт компанія галактика . Цей сайт спеціалізується на публікації вакансій компанії Галактика, а це означає, що ти матимеш можливість подати резюме безпосередньо до компанії та отримати відповідь від неї напряму. Тут ти знайдеш різні вакансії в галузі технологій та програмування, які відповідатимуть твоїм навикам та бажанням. Компанія Галактика відома своїми інноваційними проектами та стабільною роботою. Вони часто шукають талановитих фахівців, які хочуть приєднатися до їх команди.
Поделиться62024-01-22 11:28:46
Сегодня чтобы быть востребованным нужно постоянно обучаться.Можете пойти в шкому по макияжу Kodi Professional .Вы научитесь правильно выбирать декоративную косметику в дальнейшем, узнаете все правила и тонкости выполнения различных видов макияжа, научитесь умело подправлять дневной макияж и заменять его на вечерний.