Форум Медико-психологічного центру БДМУ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Медико-психологічного центру БДМУ » Робота сайту » поделитесь мнением

поделитесь мнением

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Всем привет! Хочу развиваться как медик, но сейчас не проводят никакие курсы, конференции. Что вы думаете по этому поводу?

0

2

А что тут думать. Развивайтесь самостоятельно, больше читайте.

0

3

Нона, вот самостоятельно вообще не получается развиваться, ну во всяком случае у меня. То времени нет почитать что-то, то не могу найти ничего интересного, в общем отмазки всякие)  А вот когда записалась на медицинские  курсы то тут уже никуда не денешься. А самое класное, что курсы онлайн, не нужно никуда ехать, тратить кучу времени на дорогу.

0

4

Я вже декілька місяців шукаю роботу і досі не можу знайти ідеальну вакансію. Іноді здається, що просто не існує такої роботи, яка мені би пасувала. Переглядав низку робочих оголошень на різних сайтах та в газетах, але нічого конкретного не знайшов. Мабуть, недостатньо шукаю? Але де краще всього шукати роботу?

0

5

Розумію, тобі важко знайти роботу, але не засмучуйся, ще багато можливостей перед тобою! Я б хотів порадити тобі звернутися до сайту продуктова іт компанія галактика . Цей сайт спеціалізується на публікації вакансій компанії Галактика, а це означає, що ти матимеш можливість подати резюме безпосередньо до компанії та отримати відповідь від неї напряму. Тут ти знайдеш різні вакансії в галузі технологій та програмування, які відповідатимуть твоїм навикам та бажанням. Компанія Галактика відома своїми інноваційними проектами та стабільною роботою. Вони часто шукають талановитих фахівців, які хочуть приєднатися до їх команди.

0

6

Сегодня чтобы быть востребованным нужно постоянно обучаться.Можете пойти в шкому по макияжу Kodi Professional .Вы научитесь правильно выбирать декоративную косметику в дальнейшем, узнаете все правила и тонкости выполнения различных видов макияжа, научитесь умело подправлять дневной макияж и заменять его на вечерний.

0

Вы здесь » Форум Медико-психологічного центру БДМУ » Робота сайту » поделитесь мнением

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz