Форум Медико-психологічного центру БДМУ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Репуженці 2012

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Як вам? )

0

2

Класно: корисно, весело, традиційно тепло. Репужинецький інтенсив-найкраща площадка для професійного та особистісного зростання. Участь в психологічних заходах різноманітного характеру дає можливість фахівцям обмінюватись досвідом, пізнавати нове в психології, відточувати власну майстерність. Для мене це можливість другий рік поспіль працювати з процес-групою, збагачувати досвід групової роботи, отримувати компетентну супервізійну та колегіальну підтримку.
Інтенсив-це нові знайомства з цікавими людьми, дружні та конкурентні стосунки з колегами. Тут можна просто бути собою. Розважальна програма сприяє згуртуванню всіх учасників, дає можливість самовиразитись кожному, відпочити після насиченого дня. Традиційна посвята "незіпсутих", запальні вечорниці, піжамна та спортивна вечірки, азарт ярмарки, аукціону, "Мафії", сюрпризи і турбота "таємних друзів", цікаві конкурси та посиденьки в дружньому колі - все це незабутні миттєвості.
Тепла атмосфера, дружня підтримка, високий професійний рівень, цікаве дозвілля - це саме те, що відрізняє даний інтенсив від подібних, наснажує на нові успіхи, притягує щороку знову. Спасибі всім за Репужинці 2012. До нових зустрічей!

0

3

Как на счет 2021 года? Есть планы на будущее?

0

4

:crazy:

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz