Форум Медико-психологічного центру БДМУ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум Медико-психологічного центру БДМУ » Задаємо запитання психологу » Коли стають на облік по вагітності?


Коли стають на облік по вагітності?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Вітаю всіх! У мене виникло питання щодо того, коли зазвичай жінки стають на облік по вагітності. Я нещодавно взнала, що вагітна. І я не знаю, коли варто звертатися до лікаря. Може, хтось з вас знає, у який термін треба ставати на облік? Так як проходить ведення вагітності? Буду дуже вдячна за відповідь.

0

2

Привіт Зазвичай жінки стають на облік до лікаря гінеколога після першого позитивного тесту на вагітність, що зазвичай припадає на 5-6 тиждень. Варто звернутися до лікаря якнайшвидше, щоб розпочати вагітність під контролем та отримати всю необхідну інформацію.

0

3

Ставання на облік по вагітності є важливим кроком для забезпечення безпеки та здоров'я як майбутньої матері, так і малюка. Під час першого візиту до лікаря вагітності проводиться огляд, призначається комплексне обстеження та назначаються необхідні вітаміни та мінерали.

0

4

Коли я стала на облік по вагітності, мій лікар-гінеколог призначив мені регулярні візити кожні 4 тижні на початковому етапі. Після 28 тижня візити проводилися вже кожні 2 тижні, а після 36 тижня - щотижнево. Кожен візит включав огляд, вимірювання тиску та ваги, а також проводилося ще ультразвукове дослідження для оцінки розвитку плода. Я вважаю, що ведення вагітності https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/nabl … emennosti/  дуже важливо, бо лікар та майбутня мамочка може контролювати стан здоров'я свого та малюка.

https://i.postimg.cc/8C8qSXgV/31-03-2024-142443.jpg

0


Вы здесь » Форум Медико-психологічного центру БДМУ » Задаємо запитання психологу » Коли стають на облік по вагітності?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz