Форум Медико-психологічного центру БДМУ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум Медико-психологічного центру БДМУ » Задаємо запитання психологу » Що робити, коли болить живіт під час менструації (Дніпро)?


Що робити, коли болить живіт під час менструації (Дніпро)?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго вечора. У мене таке інтимне питання. Підкажіть, що треба робити, коли болить живіт під час менструації? Чи є ефективні методи полегшення болю, які можна застосувати в домашніх умовах?

0

2

Зі свого досвіду могу сказати, що болі під час менструації можуть бути досить важкими для переживання. Я зазвичай використовую гарячу пляшку або грілку, щоб зменшити біль. Також спробувала вживати теплі напої, зокрема чай з травами, які мають заспокійливий ефект.

0

3

Біль під час менструації може виникати внаслідок збільшення тонусу матки під впливом гормонів. Для полегшення цього стану рекомендується вживати препарати, що містять діючі речовини, такі як ібупрофен або напроксен. Вони мають протизапальну та знеболювальну дію та допомагають зменшити біль та дискомфорт.

0

4

Існують різноманітні пpeпapaти вiд мeнcтpуaльнoгo бoлю у Днiпpi https://receptika.ua/ua/preparaty-ot-me … boli/dnepr     , які можна приймати в домашніх умовах. Найефективнішими серед них є препарати на основі ібупрофену або напроксену. Ці препарати мають протизапальну дію та здатні зменшити біль і дискомфорт під час менструації. Вони зазвичай приймаються за схемою, вказаною на упаковці, але рекомендується консультуватися з лікарем перед початком прийому. Також важливо враховувати можливі побічні ефекти та протипоказання для кожного препарату. Перед застосуванням будь-якого засобу від місячних болей рекомендується звернутися до лікаря для консультації та отримання індивідуальної поради.

https://i.postimg.cc/B6nJ3RWD/24-02-2024-182523.jpg

0


Вы здесь » Форум Медико-психологічного центру БДМУ » Задаємо запитання психологу » Що робити, коли болить живіт під час менструації (Дніпро)?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz