Форум Медико-психологічного центру БДМУ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Медико-психологічного центру БДМУ » Робота сайту » Як обрати квартиру?

Як обрати квартиру?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Привіт! Шукаю собі підходящу квартиру в Києві, хочу купити. Для мене важливо розташування ну і звісно щоб по бюджету все підійшо. Поділіться своїми секретами як ви обирали собі житло, на що звертали увагу?

0

2

Kolobok написал(а):

Привіт! Шукаю собі підходящу квартиру в Києві, хочу купити. Для мене важливо розташування ну і звісно щоб по бюджету все підійшо. Поділіться своїми секретами як ви обирали собі житло, на що звертали увагу?

Для початку вам треба визначився з бюджетом та пріоритетами. Наприклад для мене було важливо комфортне розташування - щоб було недалеко від роботи, але при цьому в спокійному районі. Тому дивилися варіанти здебільшого в сучасних спальних районах, таких як Оболонь, Позняки, Троєщина.

Наступним кроком стало обрання типу житла - новобудови чи вторинка. Новобудова звісно має більше переваг, але і ціна відповідна. Тому зупинилися на вторинному ринку, де можна знайти більш бюджетні пропозиції. Але тут слід ретельно перевіряти юридичну чистоту та технічний стан квартири.

Під час огляду дивіться на інфраструктуру навколо - зручність під'їзду, наявність шкіл, садочків, супермаркетів, зон відпочинку. Також варто поцікавитися питанням сусідів та громади будинку загалом.

Ще один важливий аспект - це планування самої квартири. Зручна функціональність, простір, достатня кількість кімнат відповідно до потреб.

Для того щоб знайти ідеальний варіант швидко і без турбот раджу вам звернутися в АН Маяк https://mayak.kiev.ua/objects/deal-type … egion/4756 де вам зможуть допомогти.

0

Вы здесь » Форум Медико-психологічного центру БДМУ » Робота сайту » Як обрати квартиру?

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz