Форум Медико-психологічного центру БДМУ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Порадьте де купити ноутбук?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт, допоможіть купити ноутбук, не знаю яку саме модель вибрати. Потрібен для роботи, що з підсвічуванням клавіатура, потужним процесором і нормальним екраном. Допоможіть вибрати!

0

2

Привіт, проблем немає з вибором ноутбука, щоправда стоять вони, звичайно, зараз дорого. Але можна завжди оформити кредит чи розстрочку на покупку такої потрібної оргтехніки.

0

3

Я ось чула, що асер або лінов ноути непогані випускає і за ціною дешеві. Ось цікаво це чи правда. Як же все ж таки не помилитися з вибором?

0

4

Ось ще редмі ноути робить, та й компанія відома плюс за вартістю та за функціоналом це цілком якісні девайси. Але радити який саме окупити на мою не варто, тому що краще самому зайти в магазин і вибрати відповідний ноутбук.
Раджу вам магазин Алло, купував ноутбук https://allo.ua/ua/products/notebooks/ саме тут и можна подивитися та вібрати доступний варіант, плюс доступні ціни та відмінний вибір за моделями. Я у цьому магазині всю необхідну оргтехніку купувала для дому та для роботи.
https://i.imgur.com/5xmoGu1.png

0

5

Если ищешь MacBook, советую заглянуть на https://mcstore.com.ua/catalog/macbook/  Я там недавно покупал свой и был приятно удивлен разнообразием моделей и ценами. Очень удобно, что можно сравнивать характеристики и цены прямо на сайте. Уверен, найдешь подходящий вариант!

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz